Deppe

Alla inlägg den 14 januari 2010

Av Svärd - 14 januari 2010 00:28

Nu jävlar har cirkusen anllänt till staden.. Börjar misstro vårat rättsamhälle ganska starkt, när de inte kan göra riktiga utredningar.. Och jag tycker ju att ska man ha polis yrket bör man ju ha någon form av person kännedom. Jag förstår inte hur man kan hålla ett förhör med en rädd 4a åring i en halvtimme och tro att man fått ur henne saningen, framför allt när en idiot står utanför och hjärn tvättar henne att seja saker som inte är sanna.. Jag förstår inte hur man kan utsätta ett barn för den pressen.

Jag tycker inte att man är vuxen nog att ta hand om ett barn om man håller på så. Jag menar är det inte barnet du ska bry dej om i första hand och se till att hon inte far illa. Hon kan ju eventuellt få psykiska skador som kommer att följa med henne länge, om inte hela livet.

Och att poliser och utredare inte kan se vad som försigår tycker jag är ett skämt. Det är deras jobb, de ska vara utbildade för sånt. Jag har snart inget förtroende för våra polis myndigheter och då har jag ndå en kusin som är polis och jag själv jobbar som vakt, och tänker vidare utbilda mej.

Men så som det här ärendet har behandlas så kan jag inte mer än skratta när jag vet att skatte pengarna går till dem.. De är så bortkastade pengar.. Lägg ner de pengarna på psykvård istället, för jag vet några personer som verkligen skulle behöva det..

Det är så svårt att beskriva ilskan som jag går och bär på, efter denna förolämpning, besvikelse, förnedring, förtal och orättvisa jag blivit utsatt för.. Jag är bra mycket bättre än honom, jag bryr mej faktiskt om lill trollet som om hon var min egen dotter.

Medans det osar svart sjuka och hämd begär ifrån honom..


Jag hoppas verkligen vårat rättssytem inte är så här illa som jag tror att det är och att vindarna vänder snart. Att rättvisan gör sej hörd och träder in!!


Presentation

Glad och fundersam kille som gillar filosofi och diskussioner.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

The Book


Ovido - Quiz & Flashcards