Deppe

Alla inlägg den 22 januari 2010

Av Svärd - 22 januari 2010 18:54

Det verkar som om karusellen aldrig kommer att sluta snurra någongång, det börjar bli väldigt påfrestande och drygt nu.. Hela tiden nya anklagelser och rykten, hatar att ingen i den här lilla jävla byn kan sköta sina egna liv och sluta sprida skit om andra.


Är era liv så jävla ointressanta att ni måste hitta på saker om andra??


Är så trött hela tiden nu om dagarna, går omkring med ständig ångest som aldrig verkar att släppa. Har börjat få smärtor i bröstet åxå, i måndags (tror jag det var) då trodde jag på riktigt att mitt liv var över. Hade jätte ont i bröstet och började få "stickningar" i vänster armen. Och alla vet ju att det är ganska starka tecken på att infarkten är på väg. Sen har jag ju inte tagit hand om min kropp exemplariskt,stressar, dålig på att motionera, 10-20kg övervikt, röker, äter fel och sover dåligt. Sen berättade min mor (om jag hörde henne rätt) att vi hade inte så starka hjärtan i släkten.. Så det står väl inte på för än man kolar nu he he he.. Har ju inte ens fyllt 30 än.. Känns lite jobbigt det..


Just nu så sitter jag själv och funderar och kollar på handbollen på tv, väntar på att tjejen ska komma hem. Men det gör hon nog snart, men man vet aldrig.


Vet inte riktigt vad som händer sen. Men då pumpen är som den är försöker jag att inte stressa upp mej alldeles för mycket. Så det blir väl till att ta det lugnt, duscha och kolla på nåen film kanske.


Nej, just nu så tycker jag att mitt liv är lite mer jävligt än jag förtjänar. Kan inte förstå vad jag har gjort, men finns tidigare liv så måste jag ha haft ett riktigt bra ett då..


Sen tittade jag på debatt på tv igår, det var bla om P3 guld galan.. Att vi orkar att engagera oss om hur många kvinnor det är som presenterar artister och priser. Små skrattade till och med lite när jag hörde att det bara var män i juryn och att män bara röstar på män. Missförstå mej inte, jag är för jämnställdhet!! Och jämnställdhet i mina ögon är att det är lika för alla oavsett om du står eller sitter när du kissar, det spelar även ingen roll om du är svart eller vit.. Men när vi börjar uppmärksamma köns fördelningen så extremt tycker jag att det gått lite långt. Jag tycker att kvinnor kan och kvinnor ska. Men jag tycker även att en man inte ska bli förbi sedd bara för att han är man.

Jag tycker inte att kvotering och "män har styrt i 1000år och nu är det vår tur" resonemanget håller riktigt.

Nej, lika rättigheter för alla och rätt person på rätt plats! Det är vad jag står och tror på..

Presentation

Glad och fundersam kille som gillar filosofi och diskussioner.

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
       
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14 15
16
17
18
19
20
21 22
23
24
25
26
27
28
29 30
31
<<< Januari 2010 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

RSS

Besöksstatistik

The Book


Ovido - Quiz & Flashcards